Beşiktaş’ın Vodafone Park’ta Fraport TAV Antalyaspor ile oynadığı Spor Toto Süper Lig maçında tribünlerden binlerce oyuncak sahaya atıldı.
İlk depremin yaşandığı saat olan 4.17’ye ithafen maçın 4’üncü dakika 17’nci saniyesinde oyun durdu ve Beşiktaşlı taraftarlar, deprem bölgesindeki çocuklara gönderilmek üzere yanlarında getirdikleri binlerce peluş oyuncağı tribünlerden sahaya gönderdi.
Oyuncakların atıldığı esnada stat hoparlöründen “Bir başkadır benim memleketim” şarkısı çalınırken, skorbordda da 11 ilin plaka kodu sergilendi.
İki takımın yedek kulübesindeki oyuncular da görevlilerle birlikte sahaya atılan oyuncakların toplanmasına yardımcı olurken bazı futbolcuların duygulandığı görüldü. Deprem bölgesi takımlarından Gaziantep FK’den Beşiktaş’a kiralık olarak gelen Alexandru Maxim’in gözleri yaşardı.
Siyah-beyazlı tribünlerden aynı esnada üzerinde “Batıdan doğuya bu camia arkanızda! Başımız sağ olsun” yazılı pankart açıldı.

Konya Basket’in aklı Gaziantep’te
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
120833 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
60972 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
53814 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
50749 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
43757 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36880 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.