Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş ve AK Parti Meram İlçe Başkanı Mehmet Munlafalıoğlu ile birlikte Konyalıların ilk teravih namazı heyecanına ortak oldu.
Teravih namazı sonrası Ebu Eyyûb el-Ensari Camii avlusunda Konyalılarla selamlaşan Başkan Altay, vatandaşların mübarek Ramazan-ı Şerifi’ni tebrik etti. On bir ayın sultanı, mübarek Ramazan ayına kavuşmanın huzuru ve mutluluğu içerisinde olduklarını ifade eden Başkan Altay, “Kıymetli hemşehrilerimizle birlikte ilk teravih namazını eda etmenin manevi huzurunu yaşadık. Ramazan; birliktir, kardeşliktir, gönüllerin aynı duada buluşmasıdır. Bu mübarek ayın şehrimize, ülkemize ve tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini diliyorum” dedi.
Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş da “Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay ve AK Parti Meram İlçe Başkanımız Mehmet Munlafalıoğluile birlikte ilk teravih namazı sonrası hemşehrilerimizle bir araya gelerek Ramazanlarını tebrik ettik. Rabbim sağlık, huzur ve mutlulukla hep birlikte bayrama erişmeyi de nasip etsin” ifadelerini kullandı.
Kaynak: KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ
Ramazan’ın ruhu Karatay’da yaşatılacak
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
140848 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
137794 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
120909 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
119187 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
116672 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69405 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.