Pekyatırmacı, Xi’an Belediyesi ve Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler (UCLG) Eş Başkanı Ye Niuping’in ev sahipliğinde düzenlenen UCLG Dünya Konseyi ve “Şehirler İçin Köprü 2025” açılış programına katıldı. Açılışın ardından, UCLG Eş Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Ye Niuping ile birlikte Xi’an Qujiang Uluslararası Kongre ve Sergi Merkezi’nde yer alan sergileri gezerek şehirler arası iş birliğini artıran projeleri inceledi.
Dünya belediyeleri ile ortak vizyonumuzu paylaşıyoruz
Başkan Pekyatırmacı, yaptığı açıklamada, “Daha yaşanabilir, dirençli ve sürdürülebilir şehirler için dünya belediyeleriyle ortak vizyonumuzu paylaşmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Konya’da otomobiller çarpıştı: 1 yaralı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129483 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
122457 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110767 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108517 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104508 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68706 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.