Konya
°C
Yeni Meram
25.04.2024 15:25

Başkan Korkmaz’dan çarpıcı açıklamalar

KONYASPOR Başkanı Ömer Korkmaz, Nalçacılılar TV'de taraftarın sorularını cevapladı.

A+
A-
25.04.2024 15:25
25.04.2024 15:26
0
365
ABONE OL

Başkan Korkmaz, birçok konuda soruları cevaplandırırken şunları söyledi. “Fenerbahçe maçında deplasman tribünü bilet fiyatları maksimum ne kadar olabilecekse o kadar yapacağız. Bin TL’nin üzerinde olacak. Yüzde 30 artış olacak. Sivasspor maçı sonrası Fenerbahçe’den oynayacağımız maçta rahat oynarsak, Fenerbahçe’den intikamımızı almak istiyoruz. Fokusumuz belli, bir sonraki sezona dair kafamda hiç bir şey yok. Hocayla devam edip etmeyeceğimizi bilmiyoruz. Hoca protestolardan nasibini almamak adına kulübeden çıkmamış, bunu doğru bulmuyorum. Bulduğum her parayı takıma bir maaş daha yatırıyorum transfer yasağının daha zamanı var”.

“KONYASPOR’UN güzellikleri istikrarla oluyor, bu şartlarda istikrarı sağlamak çok zor. Konyaspor’un hedef koyabilmesi için 3-4 senesi var. Görünen tablo bu. Boateng diye bir oyuncumuz var o oynayacaksa Nzonzi’nin oynamaması gerekiyor. Fakat Nzonzi yeni hocanın elinde ikinci yarının en faydalı oyuncusundan biri haline geldi. Hocanın birinden fedakarlık yapması gerekiyor. İhtiyacı olduğunda değerlendirecektir. Sportif direktörlük kavramı Anadolu’nun her yerinde tartışılıyor. Ali Çamdalı ve Ali Turan bu takım için kendi memleketinin takımlarıyla bile sorun yaşadılar. Transferlerdeki tüm süreç bana ait. Şu anda Göztepe şirketleşme yönünde önemli bir adım attı. Bana göre; Konyaspor şirketleşmeli ama yabancılara satılmamalı. Buna Konyalı abilerimizin talip olması lazım. Şu anda Konyaspor'un şirketleşmesi zor. Ben kulüp başkanı olarak Ali Çamdalı’ya güveniyorum, kulübün parasını çalmaz, kimseye yedirmez. Ali futbolculuk zamanında benim ilk tartışma yaşadığım oyuncudur. Ali Çamdalı’yı yerden yere vuruyoruz; Skubic’i zirveye taşıyoruz”.

“KONYASPOR camiasının kabul etmesi gereken bazı durumlar var. Ekonomik yapıyla belki birkaç yıl daha buralarda savaşmak zorunda kalacak. Belki de bu stresi yönetebilecek insanlar belki de bu kulüpte olacak. Konyaspor’un içinde bulunduğu mali tabloyla önümüzdeki yıllarda maalesef hızlıca buralardan çıkacak bir ortam yok. Belki bizim gibi 4-5 ekip olacak, içeriye verdiği paraları uzun yıllar unutacak, kasa kolaylığını yapacak yenileri olacak, bunlar gidecek yeni bir ekip gelecek… Konyaspor daha önce adım adım gelmişti. Şu an istikrarı sağlamak çok zor. Konyaspor’un düzlüğe çıkması ve hedef koyması adına 3-4 yıl çok az hata yapılmalı. Son dönemde transfer yasağı alan bir kulüp haline geldik. Bayağı bir sıkıntı var. 3 kuruş para geliyorsa bunu da takımıma veriyorum”. *SPOR SERVİSİ

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.