
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamında Meydan Evleri içerisinde bulunan sanat galerilerinde açılan hat, ebru, naht ve ney sergilerini ziyaret etti.
Sanatçılardan sergi ile ilgili bilgi alan Başkan Altay, Türkiye’nin en büyük ihya projesi olan Darülmülk İhya Projesi kapsamında yenilenen Meydan Evleri’nin Konya’nın kültür ve sosyal hayatına katkı sağlayacağını söyledi.
Sergilerde emeği geçen sanatçılara teşekkür eden Başkan Altay, daha sonra Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meydan Evleri’nde oluşturulan ve tefrişatı devam eden Bisiklet Müzesi’nde incelemelerde bulundu.
Başkan Altay, Meydan Evleri’nde açılan işletmeleri de ziyaret ederek esnafları ve vatandaşları selamladı.
Kaynak: KONYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Kaymakam Canpolat ESOB’ta
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
141583 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
138533 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
121643 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
119912 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
117326 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69435 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.