Ziyaret esnasında Gazetemiz Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak, Genel Müdür Mehmet Hançerli ve Genel Yayın Yönetmeni Muhammet Gümüş de hazır bulundu.
Göreve geldikleri ilk günden itibaren Konya’nın önemli sorunlarını çözmek için çaba sarf ettiklerini vurgulayan Başkan Altay, “Konya’nın marka şehir olması için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. Bu kapsamda projelerimiz devam ediyor. Yeni Meram Gazetesi de Konya’nın en köklü gazetelerinden birisi. Başarılı bir yayın hayatı sergilediği için ve Konya’ya katkılarından dolayı Yeni Meram Gazetesi ekibine teşekkür ediyorum” dedi. Yönetim Kurulu Başkanımız Ömer Sarıkulak ise Başkan Altay’a güzel dilekleri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.
Hüseyin MENEKŞE
KTO Karatay Üniversitesi lösemili çocukları unutmadı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96143 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79338 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72646 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70906 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66822 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61121 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.