Edinilen bilgilere göre olay, İpekyolu ilçesine bağlı Karşıyaka Mahallesi’nde meydana geldi. Sürü halinde gezen başıboş köpekler, Saim Pekel isimli vatandaşa ait kümese saldırdı. Kümesteki tavukların 7 tanesini telef eden köpekler, ev sahibinin dışarı çıkması ile ortadan kayboldular.
Olay ile ilgili açıklamada bulunan Saim Pekel isimli vatandaş, “Ben tavukların sesi ile uyandım. Yetişene kadar 9 kümes hayvanımdan sadece bir tavuk ve bir horoz kalmıştı. Diğerlerinin hepsi telef olmuştu” dedi.
Başıboş köpeklerin artık şehrin büyük bir sorunu haline geldiğini aktaran Pekel, “Yetkililer, sokak hayvanlarına çare bulsunlar. Can ve mal güvenliğimiz yok. Çocuklarımız okula gidip gelinceye kadar aklımız gidiyor. Başıboş köpekler kırsal kesimlerde sürü halinde geziyor. Buna bir an evvel çözüm bulmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı. (İHA)

İntihar etti denilen 3 çocuk annesi Ceylan Kılıç’ın ölümünde eşine müebbet hapis cezası verildi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
98795 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
81970 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
75264 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
73523 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
69495 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61597 kez okundu