Bakan Elvan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Atanmış İtalya Başbakanı’nın, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik seviyesiz ve kabul edilemez üslubunu kınıyorum.” ifadesini kullandı.
Bakan Pakdemirli de Draghi’nin sarf ettiği ifadelerin kabul edilemez olduğunu belirterek, “Milletin adamı Sayın Cumhurbaşkanımız hakkında mesnetsiz açıklamalar yapan İtalya Başbakanı Mario Draghi’yi kınıyoruz.” değerlendirmesinde bulundu.
Bakan Karaismailoğlu ise “Dünya 5’ten büyüktür” söylemiyle eski dünya düzenini ve sömürgeci zihniyeti gün yüzüne çıkaran, seçilmiş bir lider olan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik İtalya Başbakanı’nın ifadelerini “hadsiz” olarak nitelendirerek, Draghi’yi kınadığını bildirdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yerli aşımızı tüm insanlığın istifadesine sunacağız
1
Türkiye-Türkmenistan ilişkilerinde enerji ve diplomasi trafiği
27409 kez okundu
2
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Irak Başbakanı Sudani’yi resmi törenle karşıladı
23538 kez okundu
3
Bakan Göktaş: Terörden arınmış bir Türkiye istiyoruz
17566 kez okundu
4
Çok boyutlu stratejik uyum: Türkiye-Güney Kore yakınlaşmasının yeni parametreleri
12971 kez okundu
5
“(Rusya-Ukrayna) Ateşkes ve barışa yönelik diplomatik girişimlere somut destek vermeye hazırız”
10138 kez okundu
6
Dışişleri Bakanı Fidan: Antalya Diplomasi Forumu’nda 6 bini aşkın kişiyi ağırladık
9131 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.