Konya’dan, 30 Haziran günü İzmir’e göreve giden, 2 Temmuz’da da Ödemiş ilçesinde çıkan yangına müdahale ederken şehit olan dozer operatörü evli ve 3 çocuk babası İbrahim Demir, dün memleketi Konya’nın Ilgın ilçesinde toprağa verildi.
Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, bugün helikopterle Ilgın’a geldi. Ardından Konya Valisi İbrahim Akın ve beraberindekilerle birlikte şehit dozer operatörü İbrahim Demir’in ailesini ziyaret etti. Bakan Yumaklı ziyarette Demir’in eşi Hatice Demir ve babası Abdil Demir’e baş sağlığı dileğinde bulundu. Bakan Yumaklı, tayize ziyaretinin ardından kentten ayrıldı.
Kaynak: DHA
Konya’da tır şoförünü öldürüp başını kesen zanlı tutuklandı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
131565 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
126926 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111752 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
110399 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
107342 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68869 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.