Konya
°C
Yeni Meram
08.10.2023 16:09

Atiker ailesinin mutlu günü

Konya sanayisinin önemli firmalarından Atiker, düğün mutluluğu yaşadı. İlikçi ve Atiker aileleri, evlatlarını evlendirdi.

A+
A-
08.10.2023 16:09
08.10.2023 16:39
0
3636
ABONE OL

 Meryem ve Ayhan İlikçi çiftinin kızı Melisa, Kadriye ve Mehmet Ali Atiker’in torunu, Alim ve Ömer Atiker çiftinin oğlu Murat ile görkemli bir düğün merasimiyle dünyaevine girdi.

Atiker Deluxe Toplantı ve Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen ve Konya'nın iş ve siyaset dünyasının tanınmış simalarını buluşturan düğün merasiminde Melisa ve Murat çiftinin nikahını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay kıyarak çifte bir ömür mutluluklar diledi.

Genç çift, bir ömrü beraber geçireceklerinin sözünü verirken, mutlulukları gözlerinden okunuyordu. İlikçi ve Atiker ailelerini bu mutlu günlerinde dost ve akrabaları ile sevenleri de yalnız bırakmadı.


Nikah merasimine, Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Baykan, AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer, İYİ Parti Konya Milletvekili Ünal Karaman, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve oda başkanları ile birçok davetli katıldı.

Yenimeram.com.tr olarak genç çifte bir ömür boyu mutluluklar diler, ailelerini tebrik ederiz.

ŞERİFE KAYA

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.