Arda, haber kategorisinde yarışan fotoğraflar arasında, Beha El-Halebi’nin çektiği “Rus saldırılarında ölen çocuklar” başlıklı fotoğrafa oyunu verdi.
Halep’te yaşananlardan büyük üzüntü duyduğunu belirten Arda, tercihini de buna göre belirledi. Arda’nın oyunu verdiği Beha El-Halebi’nin çektiği söz konusu fotoğrafta, Halep’te muhaliflerin kontrolündeki Kantrancı mahallesindeki bir yerleşim yerine Rus uçakları tarafından yapılan hava saldırısı sonrasında enkaz altında cansız bedenlerine ulaşılan biri 3 aylık diğeri 6 yaşındaki iki kardeşin dramı anlatılıyor.


Milli futbolcu, yaşam kategoriside Sergen Sezgin’in “Bursa’da Ramazan” başlıklı fotoğrafını oyladı. Arda, spor kategorisinde ise Volkan Furuncu’nun “Muhammed Ali’nin vefatı” adlı fotoğrafını beğenerek, bu yıl vefat eden dünyaca ünlü boksör Muhammed Ali’ye büyük hayranlık duyduğunu dile getirdi.
Arda turan spor kategorisinde ise Volkan Furuncu’nun “Muhammed Ali’nin vefatı” adlı fotoğrafı beğendi.

Süper Lig’de 15. hafta programı
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
117958 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
59262 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
51798 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
49039 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
41826 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36459 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.