İsrail’in Gazze’de 8 Ekim 2023’ten bu yana devam eden soykırımı ve Filistin’de yaşanan insanlık dramına dikkati çekmek amacıyla düzenlenen “Gazze Kararlılık Yürüyüşü” başladı.
Binlerce kişi, Gazze ve Küresel Sumud Filosu’na destek için buluştu
Türkiye, Gazze için yola çıkan Küresel Sumud Filosu’nun umut yolcularını yalnız bırakmadı
Ankara Filistin Dayanışma Platformuna (ANFİDAP) mensup sivil toplum kuruluşu üyeleri ile yaşlılar, gençler ve çocukların da aralarında olduğu binlerce kişi, Gazze’de yaşanan soykırıma dikkati çekmek ve İsrail’e tepkilerini yükseltmek için Melike Hatun Camisi önünde toplandı.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, bazı milletvekilleri ile Ankara Valisi Vasip Şahin de yürüyüşe katılarak vatandaşlara destek verdi.
Ellerinde Filistin bayraklarıyla İsrail aleyhine sloganlar atan kalabalık, “Bir adım ötede insanlık ölüyor, kahrolsun İsrail”, “Müslümanlar birleşin” yazılı pankartlar taşıyor.
Polis ekiplerinin yoğun güvelik önlemleri altında buradan hareket eden grup, Atatürk Bulvarı’ndan, 15 Temmuz Kızılay Milli İrade Meydanı’na yürüyecek.
Kaynak: AA
Narin Güran cinayetinde yeni gelişme
Türkiye yeni haftaya yağışlı ve serin havayla başlayacak
Konya Büyükşehir yoluna 3’te 3 ile devam ediyor
Türkiye’deki İHA sayısı 88 binin, İHA pilotu sayısı da 1,6 milyonun üzerine çıktı
İhracatçılar ve faiz hassasiyeti olan firmalara yönelik yeni destek paketleri geliyor
Şota Arveladze: Değişik iki devre oldu!
Konyasporlu Muleka ilk golünü eski takımına attı
Şota Arveladze: Değişik iki devre oldu!
Konya’nın bu mahallelerinde elektrik olmayacak! 6 Ekim Pazartesi
Farklı duygular yaşıyoruz, mutlu değiliz!
Konyaspor U15 ilk kez kaybetti
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.