Ulu Camii’nde kılınan cuma namazının ardından başlayan yürüyüşe Aksaray Valisi Mehmet Ali Kumbuzoğlu, Konya Büyükşehir Belediye başkanı Uğur İbrahim Altay , AK PARTİ Konya Milletvekili Mustafa Hakan Özer Aksaray Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer ve çok sayıda kurum müdürü ile binlerce Aksaraylı katıldı.
Katılımcılar, ellerinde Filistin bayrakları ve dövizlerle Gazze’de yaşanan insanlık dramına dikkat çekerek, zulme karşı tek yürek olduklarını gösterdi. “Her adım mazlumların sesi, her nefeste hak ve hakikatin yankısı olduk. Sumud’la kırılan abluka daha da genişleyecek ve Gazze artık özgür olacak.” mesajı mitinge damga vurdu.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Özer gençlerle
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.