Selçuklu Kongre Merkezi’nde düzenlenen ‘Selçuklu Eğitim Programı’nda konuşan AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı, Türkiye’de 20 yıl içerisinde büyük bir değişim ve dönüşümün yaşandığına işaret etti. Başkan Angı, “Partimizin kuruluşundan bugüne kadar gece gündüz demeden yereldeki desteklerimizi en üst seviyeye çıkarmak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bu yolda bizlerle birlikte olan teşkilat arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Önümüzde 2023 seçimleri var. 20 yılda AK Parti Türkiye’de büyük dönüşüme imza attı.Sayın Cumhurbaşkanımız 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde tüm dünyanın gıpta ile baktığı bir eseri insanlarımızın hizmetine sundu. Bize düşen de Cumhur İttifakı olarak 2023 seçimlerinde geçmişte olduğu gibi her dönem yükselen bu desteğin artırarak devamını sağlamak. Bu yolda tüm dava arkadaşlarıma kolaylıklar diliyorum” dedi.
4 İLÇEDE DÜZENLENDİ
Selçuklu ve Ereğli eğitim programlarında ‘Teşkilatçılık, Tecrübe Paylaşımı’ konusuyla Erol Kaya, ‘Siyasal İletişim ve Yeni Medya’ konusuyla Murat Çiçek, ‘Etkili İletişim’ konusuyla Hakan Turgut ve ‘Motivasyon’ konusuyla Uğur Işılak katılımcılara hitap etti.
Seydişehir ve Akşehir eğitim programlarında ise Şaban Kızıldağ tarafından ‘Motivasyon’, Halil Ürün tarafından ‘Teşkilatçılık, Tecrübe Paylaşımı’, Zafer Şahin tarafından ‘Siyasal İletişim ve Yeni Medya’, Çağatay Yetik tarafından ‘Etkili İletişim’ konuları işlendi.
Konya’da çekiciyle tarım makineleri çaldığı ileri sürülen 2 şüpheli tutuklandı
GÜNCEL
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı: Yasa dışı bahis soruşturması derinleştirilerek sürdürülecek
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95031 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78214 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71480 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
69727 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
65723 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60659 kez okundu