Altunyaldız, ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı ile Beyşehir Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı’nı (BTSO) ziyaret etti.
Altunyaldız, daha sonra beraberindekilerle, Huğlu ve Üzümlü mahallelerinde av tüfeği sektöründe üretim yapan firma ve silah fabrikalarına ziyaretlerde bulundu. Burada, sektörle ilgili bilgi alışverişi ve istişarelerde bulunuldu.
Huğu Av Tüfekleri Kooperatifi’ni de gezen Altunyaldız, burada yaptığı açıklamada, Konya’nın, salgının etkilerine rağmen 2020 yılında yüzde 171 artan savunma sanayisi ihracatının gözbebeği haline geldiğini söyledi.
Altunyaldız, buradaki silah fabrikalarının, yerli teknolojilerle donatılmış ateşli silah üretimiyle de ülkeye katma değer sağladığını belirtti.

Beyşehir’de 103 yaşındaki Hatice Şanlı’ya CoronaVac aşısı uygulandı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
143650 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
140642 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
123740 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
121927 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
119123 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69533 kez okundu