AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Konya Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği yaz kamplarında öğrencilerle buluştu. Hamza Dağ, önce AK Parti Konya Milletvekili Selman Özboyacı, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Selman Avcı ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Genç KOMEK Yaz Okulu’nun Kent Ormanı’ndaki yaz kampını ziyaret etti.

Öğrencilerle sohbet eden Hamza Dağ, Özboyacı, Başkan Altay ve Angı, kurulan oyun parkurlarını tek tek ziyaret ederek öğrencilerin oyunlarına eşlik etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ, daha sonra Büyükşehir Belediyesinin İzcilik Federasyonu işbirliğiyle Derbent ilçesinde düzenlediği izcilik kampındaki öğrencilerle bir araya geldi. Kampı gezerek bilgi alan Dağ, öğrencilerle sohbet etti.
Öğrencilere yönelik bu tür yaz kampları gerçekleştiren Konya Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Hamza Dağ, “Çocuklarımız bu kamplarda yaz tatillerini en verimli şekilde geçiriyor. Onların iyi yetişmesi ve mutluluğu için çalışmaya devam edeceğiz. Konya Büyükşehir Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay da, “Çocuklar bizim her şeyimiz. Yarınlarımızı onlara emanet edeceğiz. Bu yüzden en iyi şekilde yetişmeleri için gayret gösteriyoruz. Ziyaretleri için Genel Başkanımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Marketim 42’den aşure ikramı
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
95321 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
78515 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
71789 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70040 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66005 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
60804 kez okundu