Konya
°C
Yeni Meram
02.02.2024 18:20

AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş, Konya'da konuştu

AK Parti Konya İlçe Aday Tanıtım Toplantısı AK Parti Genel Başkan Vekili Mustafa Elitaş'ın katılımıyla Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

A+
A-
02.02.2024 18:20
02.02.2024 19:06
3
2965
ABONE OL

Elitaş’ın konuşmasından öne çıkanlar:


“Bugün Konya’da muhteşem bir salonda muhteşem coşkulu bir kalabalıkta bulunmanın mutluluğunu yaşıyorum. Çok değerli Cumhur İttifakı’nın il başkanları, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimiz burada tüm Konya’yla yeniden aday olan 31 İlçede Cumhur İttifakı’nın başarısını ortaya koyacak Belediye Başkan adaylarını açıklayacağız. Gerçekten Konya’da Cumhur İttifakı’nın sesinin 31 Mart tarihinde bugüne kadar görülmemiş bir şekilde güçlü şekilde çıkacağını, önümüze gelen sandıkları patlatırcasına oy oranı çıkacağını bu salondan anlıyorum. Bugün Türkiye artık yeşil bir hale döndüyse ve insanların yaşanabileceği bir yer olduysa bundan liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın 1994 yılında başlattığı Belediyecilik hamlesinin tüm Türkiye’ye yayılmasıyla başlamıştır. 4 gün sonra 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü olacak. Büyük bir üzüntüyle uyandık. O gün iyi hatırlıyorum TBMM olarak tüm milletvekili arkadaşlarımızı deprem bölgesine gönderdik. 11 İli kapsayan 14 milyon insanı etkileyen depremden etkilenen kardeşlerimizin acılarını paylaşabilmek için bu gayreti gösterdik. Değerli Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, Hatay’da gerçekten çok büyük hizmetler yaptı. Hatay’ın altyapısından, su ihtiyacının karşılanmasında olağanüstü bir gayret gösterdi.Aday adaylığı müracatları için çok yoğun bir katılım söz konusu oldu. Biz bu tespiti yaparken çok gayret ettik, bir kardeşimiz belediye başkanı olacak işte burada siyaset asalet işidir, siyaset dava işidir, nezaket işidir. Bize düşen görev aday arkadaşlarımızı dava düsturunu zirveye taşımak için onların peşinde koşabilmektir.”

HABER YORUMLARI
  1. Yılmaz K
    2024-02-02 20:00:40
    He he meram tuluk çıkar Yollar bakımsız otobüsler eski ve yetersiz Bir halk ekmek var oda ya olmaz yada kötü pişirilmiş Öğrencilere destek yok Kentsel dönüşüm yetersiz Daha çok şey var Allah sizi bunlara bizi muhtaç ettiğiniz İçin bildiği gibi yapsın
  2. Osman karaca
    2024-02-03 11:54:08
    Atalarımız boşuna dememiş, "Büyük lokma ye büyük konuşma." Ayrımcılığınız ve memleketi sefalete götürmenizden dolayı sandığa gömülürseniz şaşırmayın.
  3. Levent Uçar
    2024-02-04 07:15:04
    He he patlatacak bekle bu kadar zam yoksulluk sıkıntı . Ama siz fildişi saraydasınız biz 2 lira eksik ekmek için 3 saat ekmek kuyruğu bunların hesabı görülecek