Konya
°C
Yeni Meram
30.08.2023 13:59

Adana'da çevirmeye takılan kadın sürücü polisi bu sözlerle tehdit etti!

81 ilde devam eden huzur operasyonlarında polis memurlarına tehditler her geçen gün artıyor. Adana'daki çevirmeye takılan bir kadın sürücü, "Sen değil sülalenin gücü yetmez" diyerek polise zor anlar yaşattı. Kadın sürücü polis memurunu, "Devlet benim, vergi veriyorum. Müdürünü arayacağım" diyerek de tehdit etti.

A+
A-
30.08.2023 13:59
30.08.2023 14:04
0
1301
ABONE OL

Emniyet ekiplerinin yurt genelinde devam ettirdiği huzur operasyonlarında polislere zorluk çıkartanların sayısı her geçen gün artıyor. Geçtiğimiz günlerde de çevirmede kameraların görüntü almasına sinirlenen vatandaşlar gündem olmuş ve emniyet müdürünü arayacaklarını söylemişlerdi. Bir başka sürücü ise çevirmede görüntü alınmasına 'İnsan haklarına aykırı' diyerek tepki göstermişti.

"SENİN KABİLİYETİN YETMEZ"

Adana'da yaşanan olayda ise ekiplerin çevirmesine takılan bir kadın sürücü, polis memurunu emniyet müdürünü aramakla tehdit etti.

Kadın sürücü polisi, "Senin kabiliyetin yetmez almaya. Senin değil bütün sülalenin gücü yetmez. Devlet mi! Sen değil devlet benim. Vergisini ödeyen benim. Şimdi senin müdürünü arıyorum." diyerek tehdit etti.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.