FENERBAHÇE’ye transferi gündemde olan Konyasporlu stoper Abdülkerim Bardakcı, İstanbul ekibiyle yaptığı ilk görüşmede maaş konusunda anlaşma sağlayamadı.
Alınan bilgiye göre bu akşam saatlerinde iki taraf arasında yapılan görüşmede ücret krizi yaşandığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin verdiği teklif ile Abdülkerim Bardakcı’nın istediği ücret arasında ciddi bir fark olması nedeniyle ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı.
Taraftar arasında ikinci bir görüşme olacağı ve bu görüşmede de ücret farkının kapanmaması durumunda transferin iptal olabileceği ifade edildi. Bu gelişme üzerine Konyaspor yönetimi beklemeye geçerken, sürecin olumlu veya olumsuz sonuçlanmasına göre bir yol haritası çizecek.
Yeşil-beyazlılar, eğer bu süreç olumsuz sonuçlanırsa, Beşiktaş ve Galatasaray’ın tekliflerini değerlendirmeye alacak. Ancak henüz süreç sona ermediği için Konyaspor yönetimi, gelebilecek teklifleri ise etik gereği bekletecek.
HÜSEYİN TURGUT
Erhan Erentürk Konyaspor’a imzayı attı
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
115432 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
58520 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
50900 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
48311 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
40913 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36173 kez okundu