Konya
°C
Yeni Meram
23.06.2022 22:09

Abdülkerim ile F. Bahçe anlaşamadı!

Fenerbahçe, daha önce Konyaspor'la prensip anlaşmasına vardığı Abdülkerim Bardakcı ile maaş konusunda anlaşmazlığa düştü.

A+
A-
23.06.2022 22:09
23.06.2022 23:01
0
3328
ABONE OL

FENERBAHÇE’ye transferi gündemde olan Konyasporlu stoper Abdülkerim Bardakcı, İstanbul ekibiyle yaptığı ilk görüşmede maaş konusunda anlaşma sağlayamadı.

Alınan bilgiye göre bu akşam saatlerinde iki taraf arasında yapılan görüşmede ücret krizi yaşandığı öğrenildi. Fenerbahçe’nin verdiği teklif ile Abdülkerim Bardakcı’nın istediği ücret arasında ciddi bir fark olması nedeniyle ilk görüşmede anlaşma sağlanamadı.

Taraftar arasında ikinci bir görüşme olacağı ve bu görüşmede de ücret farkının kapanmaması durumunda transferin iptal olabileceği ifade edildi. Bu gelişme üzerine Konyaspor yönetimi beklemeye geçerken, sürecin olumlu veya olumsuz sonuçlanmasına göre bir yol haritası çizecek.

Yeşil-beyazlılar, eğer bu süreç olumsuz sonuçlanırsa, Beşiktaş ve Galatasaray’ın tekliflerini değerlendirmeye alacak. Ancak henüz süreç sona ermediği için Konyaspor yönetimi, gelebilecek teklifleri ise etik gereği bekletecek.

HÜSEYİN TURGUT

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.