• Haberler
  • Spor
  • A Milliler'den 2-0'lık şanssız başlangıç

A Milliler'den 2-0'lık şanssız başlangıç

A Millî Takım, 2026 FIFA Dünya Kupası D Grubu ilk maçında Kanada'nın Vancouver şehrinde karşılaştığı Avustralya'ya 2-0 mağlup olarak 24 yıl sonra katıldığı turnuvaya şanssız başlamış oldu.

BC Place Stadyumu'nda oynanan müsabakada Avustralya'nın gollerini 27. dakikada Nestory Irankunda ve 75. dakikada Cannor Metcalfe kaydetti. 

A Milliler'den 2-0'lık şanssız başlangıç

24 yıl sonra Dünya Kupası'na katılma başarısı gösteren Ay-Yıldızlı ekibimiz rakibin katı savunmasını aşamadı ve turnuvaya istediği başlangıcı yapamadı.
Grubumuzun diğer maçında turnuvanın ev sahibi ülkelerinden ABD, rakibi Paraguay'ı Los Angeles Stadyumu'nda 4-1 mağlup etti.
A Milli Takımımız, ikinci maçında Paraguay ile 20 Haziran Cumartesi günü TSİ 06.00'da karşılaşacak. Avustralya ise 19 Haziran Cuma günü TSİ 22.00'de ABD ile mücadele edecek.

 

Bakmadan Geçme