UEFA EURO 2025 Avrupa Şampiyonası Finalleri’ne gitmek için tarihinde ilk kez Play-Off’lara kalan Kadın A Milli Takımı’nın rakibi, İsviçre’nin Nyon kentinde bulunan UEFA Genel Merkezi’nde düzenlenen kura çekiminde belli oldu. A Milliler, birinci play-off turunda Ukrayna ile eşleşti.
1. Tur Play-Off ve 2. Tur Play-Off olarak çift maç usulüne göre oynanacak karşılaşmalarda, EURO 2025’e gidecek son 7 takım belirlenecek. İlk tur maçları 23-29 Ekim, kazanan takımların karşılaşacağı 2. tur maçları ise 27 Kasım-3 Aralık tarihlerinde oynanacak. Milliler, ikinci tura yükselmesi durumunda Yunanistan-Belçika eşleşmesinin galibiyle finallere kalmak için mücadele edecek.
Sivasspor’un yeni başkanı Bahattin Eken oldu
1
TFF, kupa finalinin yerinin yeniden değerlendirileceğini açıkladı
118188 kez okundu
2
Trabzonspor, teknik direktör Fatih Tekke ile çıkışa geçti
59396 kez okundu
3
TFF, kırmızı kart cezasında değişik yaptı
51973 kez okundu
4
Milli sporcu Derin Toparlak, Paletli Yüzme Avrupa Şampiyonası’nda üçüncü oldu
49173 kez okundu
5
Serbest dalışta dünya ikincisi Ediz Duman’ın hedefi şampiyonluk
41997 kez okundu
6
Korkmaz: Hakkınızı helal edin
36533 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.