Konya AÇIK 30°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Galatasaray Fenerbahçe derbisi bu yüzden ertelendi!

Derbinin ertelenmesine Almanya’dan gelen bir e-posta ihbarının neden olduğu belirlendi. Yapılan incelemede tek kullanımlık bir mail adresi tespit edilirken, kullanıcısı ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin son dakikada ertelenmesine, Almanya’dan gelen bir e-posta ihbarının neden olduğu belirlendi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen e-postada derbi maçında bir canlı bombanın kendini patlatacağı iddia edilirken, ihbar üzerine incelemesini derinleştiren emniyet yetkilileri, IP adresinin izine Almanya’dan ulaştı. Tek kullanımlık bir mail adresi tespit edilirken, kullanıcısı ile ilgili herhangi bir bilgiye ulaşılamadı.

Valilik ve Emniyet Müdürlüğü arasında yapılan görüşmenin ardından bombanın Türk Telekom Arena Stadı’ndaki maçın çıkışında patlatılacağı iddiası dikkate alınarak stada gelen taraftarın çıkarılması kararlaştırıldı.

Bu arada Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek’in, İçişleri ve Spor bakanlarını telefonla arayarak futbolcuların da can güvenliğinin tehdit altında olduğu gerekçesiyle erteleme talebinde bulunduğu kaydedildi. Bakanlıklar arası telefon trafiğinin sonucunda ihbarın DEAŞ terör örgütü tarafından yapılmış olabileceği, e-postanın da Almanya’dan gönderilmiş olmasının bu ihtimali güçlendirdiği sonucuna varıldı.

Aranıyorlardı

İstiklal Caddesi’ndeki patlamadan önce Alman Konsolosluğu’nun vatandaşlarını uyarması ve bazı birimlerini tatil etmesi de dikkate alınarak, derbi müsabakasının başka bir tarihe ertelenmesi kararlaştırıldı.

Bilindiği gibi emniyet Ankara’daki Gar katliamında emri verdiği öne sürülen Mervan Kod adlı Hacı Ali Durmaz, Ebu Cihad kod adlı Savaş Yıldız ve örgütün sözde Gaziantep sorumlusu Yunus Durmaz’ın fotoğraflarını yayınlayarak, bu şahısların büyük kentlerde canlı bomba eylemine hazırlandığı uyarısında bulunmuştu.

(Milliyet)

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Bolu Dağı Tüneli ulaşıma kapandı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0