Süreç, 31 Mart 2026 Salı günü gerçekleştirilecek son genel kurul ile tamamlanacak. KONESOB Başkanı
Muharrem Karabacak, “Genel kurullarımızın Esnaf ve Sanatkârımıza, Ülkemize, Konya’mıza, Teşkilatımıza, Odalarımıza, Başkanlarımıza ve Kurullarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.
2026 yılıyla birlikte başlayacak olan seçim sürecinde; Yönetim, Denetim, Disiplin ile Oda Başkanlarıyla birlikte Konya genelindeki 84 Odanın genel kurullarına katılım sağlanacak. Bu kapsamda şehrin dört bir yanında düzenlenecek genel kurullarda esnaf ve sanatkârlarla bir araya gelinecek.
Göreve geldikleri ilk günden bu yana “Derdi olmayanın sevdası olmaz” anlayışıyla hareket ettiklerini kaydeden Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Karabacak, 84 meslek odası ve 65 bin esnaf ve sanatkârın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye, güçlü sesi olmaya ve yükünü omuzlamaya kararlılıkla devam edeceklerini ifade etti.
Başkan Karabacak, genel kurulların esnaf ve sanatkârlara, Konya’ya, ülkeye, teşkilata, odalara, başkanlara, kurullara ve tüm personele hayırlı olmasını temenni etti.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Kulu’da 2025 yılında 485 çift dünya evine girdi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
135266 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
132011 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
115358 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
113812 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
111632 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69115 kez okundu