Uyum ve iletişim programı çerçevesinde gerçekleştirilen konferansta Beyşehir Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) rehberlik öğretmeni Yusuf Urhan ile İlçe Müftüsü Enes Aktaş sunumlarını gerçekleştirdi.
Müftü Aktaş, yurtta kalan öğrencilerin birbirleriyle kaynaşmaları ve uyum sürecine katkı sağlamak amacıyla programın düzenlendiğinin altını çizerek, İlçe Müftülüğü tarafından yurtta sunulan manevi danışmanlık hizmetlerinden de söz etti. Aktaş, bu hizmetin manevi danışman M.Nusret Sever tarafından yürütüldüğünü vurgulayarak, öğrencilerin hem akademik hem de kişisel gelişimlerine katkı sunmaya çalıştıklarını söyledi. Aktaş,Müftülük olarak her zaman öğrencilerin yanında olduklarını da sözlerine ekledi.
Program, dua ve başarı dilekleriyle yapılan ikramlarla son buldu.
Programa, Feride Akkanat Yurt Müdürü Mustafa Songül, İlçe Müftüsü Enes Aktaş,yurt manevi danışmanı Nusret Sever, Eğitim Sorumlusu Bekir Sarı, RAM Rehberlik Öğretmeni Yusuf Urhan, yurt personelleri ve öğrenciler katıldı.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Bizanslılar Müslümanların hediye gönderdiği sabunu yiyecek sanmış