Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Eskişehir ESOB Başkanı Arabacı: “Konya GastroFest en güzel festivallerden biri”

Eskişehir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Suat Arabacı, Eskişehir’den Konya’ya üçüncü kez düzenlenen GastroFest’e katılmak için geldiklerini belirterek organizasyon hakkında değerlendirmelerde bulundu.

Arabacı, “Festivale geldiğimizde gördük ki belediyenin tüm imkanları sahaya aktarılmış. Büyük şefler ve markalar yerlerini almış. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Biz birçok festivalde yer alıyoruz fakat şu an bulunduğumuz Konya GastroFest, katıldığımız festivallerin en özellerinden, en güzellerinden birisi.” dedi.

 

İlerleyen yıllarda Eskişehir’de de benzer bir organizasyon düzenlemek istediklerini ifade eden Arabacı, “Nasip olursa biz de Eskişehir’de Konya’daki gibi birinci GastroFest’i düzenlemek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

 

Festivalde aktif olarak yer aldıklarını vurgulayan Arabacı, “Başkanımız bir workshop yaparak beş çeşit peynir ve peynir altı suyuyla hazırlanan şifa çorbasının sunumunu gerçekleştirdi. Ayrıca bir yarışmada, daha önce hiç sunumu yapılmamış olan yaprak sarma ve içli köfteyi modernize edilmiş bir sunumla tanıttı ve madalya sahibi oldu. Festivalde çok güzel vakit geçirdik, başarılı işlere imza attık. Buradan emeği geçen herkese tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadelerini kullandı. (ÖZEL HABER)

Kaynak: Ümmügülsüm DÜNDAR

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Mutfak Kültürleri Araştırma Derneği Başkanı Matalman “Konya’ya yöresel ürünlerimizi sunmaya geldik”

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0