30 Ağustos Zaferi’nin 103. yılı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Başkan Bıçakçı, Türk milletinin tarih boyunca karşılaştığı tüm zorluklara rağmen birlik ve beraberlik içinde bağımsızlığını korumayı başardığını ifade etti.
Başkan Bıçakçı mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Milletimiz, bağımsızlık yolunda hiçbir zaman taviz vermemiş, vatan uğruna her türlü fedakârlığı göze alarak mücadele etmiştir. Kurtuluş Savaşı ile ortaya konan kararlılık, 30 Ağustos Zaferi ile taçlanmış ve özgürlüğümüzün ebedi sembolü olmuştur. Türk milletinin vatan sevgisi ve özgürlük tutkusu, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin cesaretinde ve kahramanlığında yaşamaktadır.
Bu kutlu zafer, bizlere Cumhuriyetimizin temellerinde yatan yüksek ruhu ve bilinçli iradeyi hatırlatmakta; aynı zamanda geleceğe güvenle bakmamızı sağlamaktadır. Bizler de geçmişten aldığımız güç ve ilhamla, ülkemizi daha ileriye taşımaya kararlıyız.
Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda, bizlere bu cennet vatanı armağan eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, bağımsızlığımız uğruna canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum.”
Kaynak: HABER MERKEZİ
Konya’da atık su tesisi iki kat büyüyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
121189 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
114141 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
103790 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
100317 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
97639 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68568 kez okundu