Olay, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Hamzafakıhlı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, E.Ç. ile T.B. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede büyüyen tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında E.Ç.’nin bıçak darbeleriyle T.B. ağır yaralandı. Kavgayı ayırmaya çalışan F.D. de aldığı bıçak darbeleriyle yaralandı.
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ağır yaralanan T.B., hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. F.D.’nin ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
T.B.’nin babası Y.B.’nin, 5 yıl önce yanında bulunan kız arkadaşıyla birlikte uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği ortaya çıktı.
Jandarma ekipleri olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Kaynak: İHA
Düğünler mercek altında: Havaya ateş eden magandalar dronla tespit ediliyor
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96158 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79353 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72660 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70921 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66836 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61125 kez okundu