Konya HAFİF YAĞMUR 21°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Suat Emre’den Konyalı sanayicilere tebrik

İstanbul Sanayi Odasının (İSO) hazırladığı "Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu 2024" araştırmasına göre, en büyük 500 sanayi kuruluşunun üretimden satışları geçen yıl 2023'e göre yüzde 36,3 artarak 8 trilyon 688,5 milyar liraya ulaştı.

İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu – 2024” listesinde Konya’dan 8 firmanın yer alması, şehir ekonomisinin üretim, istihdam ve ihracattaki gücünü bir kez daha ortaya koydu.

ÜRETİM ADINA YÜREKLENDİRDİLER

Karapınar İş İnsanları Ve Bürokratları Derneği(KARBİAD) Başkanı Suat Emre ,açıklanan listeyle ilgili değerlendirmede bulundu. Konya adına çok değerli markaların listede olmasından gurur duyduklarını belirten Emre, “Konya Şeker 57. sırada, AYD Otomotiv 171. sırada, Eti Alüminyum 209. sırada, Panagro Tarım Hayvancılık 239. sırada, Tümosan Motor 388. sırada, Vaden Otomotiv 401. sırada, Enka Süt 492. sırada, RTM Tarım 497. sırada olması bizleri bir kez daha üretim adına yüreklendirdi. Bu başarı Konya’nın sanayi altyapının gücünün göstergesidir. Bizi bir kez daha gururlandırdılar” ifadesini kullandı.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPACAĞIZ

Konya’nın artık Türkiye’de değil ihracat rakamlarından gördüğümüz verilerle dünyada söz sahibi haline gelmiştir diyen Karapınar İş İnsanları Ve Bürokratları Derneği Başkanı Suat Emre, . Dünyada da önemli bir yer edinen Konya’da faaliyet gösterip Türkiye’nin en büyükleri arasında yer alarak gurur kaynağımız olan firmalarımızın yöneticilerini ve tüm çalışanlarını yürekten kutluyorum. Üreterek, ihracat yaparak, istihdam sağlayarak hem şehrimize hem de ülkemize değer katıyorlar. Bu başarı Konyalı sanayicilerimiz daha çok üretmeye sevk edecektir. Bizler de bu alanda üzerimize düşeni yaparak Konya’ya katkı sunmaya devam edeceğiz dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Akşehir’de bir evden 1 milyon liralık ziynet eşyası çalındı

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0