Meclis Anayasa ve Adalet Karma Komisyonu’na havale edilen fezlekeler arasında CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun hakkındaki dosya da bulunuyor.
Dokunulmazlıklarının kaldırılması istenen diğer CHP’li milletvekilleri: Orhan Sarıbal, Ünal Çeviköz, Onursal Adıgüzel, Gamze Akkuş İlgezdi, Aykut Erdoğdu, Bülent Kuşoğlu, Yıldırım Kaya, Gülizar Biçer Karaca ve Lale Karabıyık.
HDP’den 10 milletvekili hakkında da fezleke düzenlendi.
HDP Grup Başkanvekili Hakkı Saruhan Oluç’un yanı sıra, Murat Çepni, Dersim Dağ, Tülay Hatimoğulları Oruç, Hüda Kaya, Murat Sarısaç, Feleknas Uca ve Pero Dündar hakkında 1’er fezleke hazırlandı.
Sezai Temelli ile Semra Güzel’e ait 2’şer dosya bulunuyor.
Aşılamada sıra 55 yaş üstüne geldi
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96203 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79399 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72705 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
70967 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66886 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61141 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.