TFF 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden 1922 Konyaspor, hafta içi mesaisinde yarın Nevşehir Belediyespor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlı temsilcimizde bu maçın hazırlıkları dün öğleden sonra Teknik Direktör Çağdaş Çankaya yönetiminde yapılan antrenmanla başladı. Saraçoğlu Tesisleri’nde gerçekleştirilen idman yaklaşık 1.5 saat sürürken, futbolcuların moralli ve neşeli oldukları gözlendi. Yavru Kartal bugün yine öğleden sonra gerçekleştireceği taktik idmanıyla hazırlıklarını tamamlayacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Ligde oynadığı son iki maçta evinde Kütahyaspor’u, önceki gün de deplasmanda Elazığspor’u mağlup ederek toparlanan 1922 Konyaspor, kendisiyle aynı puana sahip Nevşehir ekibini de devirerek 3’te 3 yapmak ve çıkışını devam ettirmek istiyor.
ELAZIĞ deplasmanında çok önemli bir galibiyet aldıklarını belirten 1922 Konyaspor’un teknik patronu Çağdaş Çankaya, Nevşehir Belediyespor karşısında da kazanmak istediklerini söyledi. İyi bir takıma sahip olduklarını ve bunu da son iki maçta kanıtladıklarını ifade eden Çankaya, Nevşehir maçı öncesinde taraftara da seslenerek destek istedi. Çağdaş Çankaya, “Taraftar her takım için itici güçtür. Biz bu desteği istediğimiz şekilde alamıyoruz, umarım Nevşehir Belediyespor mücadelesinde taraftarımız tribünleri doldurur ve bize destek olurlar. Taraftarımızı maça bekliyoruz” diye konuştu. Zorlu karşılaşmanın biletleri 5 liradan satışa sunulurken, Selçuk Üniversitesi 15 Temmuz Stadyumu’nda çarşamba günü oynanacak karşılaşma saat 14.00’de başlayacak. *HÜSEYİN TURGUT
Konyaspor Basket seriyi bitirecek
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.