YENİ sezonda 2. Lig’de genç ve tecrübeli isimlerden oluşacak bir kadro ile mücadele etmeyi planlayan temsilcimiz Karatay Termal 1922 Konyaspor’da transfer hareketliliği hız kazandı. Yeşil-beyazlılarda bu doğrultuda transfer komitesi oluşturularak deyim yerinde ise transfer harekatı başladı. Transfer komitesinde Başkan Zahir Renklibay, İkinci Başkan Mehmet Sefa Camcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Şanlı ve As Başkan Faruk Bezirci yer aldı. 4 kişiden oluşan yeşil-beyazlı komite vakit kaybetmeden kolları sıvarken, Yavru Kartal’da dış transferde 5 isimle sözleşme imzalanması hedefleniyor.
1922 KONYASPOR transferde, altyapıdan gelecek futbolcuların yanı sıra dış transferde 5 futbolcuyu bünyesine katmak istiyor. Bu sayının altyapıdan alınacak futbolcuların durumuna göre değişebileceği ifade edildi. Yeşil-beyazlılar dış transferde; stoper, orta saha, forvet ve sağ kanat mevkilerine takviye yapmayı hedeflerken, bu doğrultuda da görüşmelere hız verildi. Şu anki kadroda 24 futbolcunun bulunduğu ifade edilirken, lig kadrosunun 28 kişiden oluşacağı belirtildi. Yeşil-beyazlı yönetim, ayrılan futbolcuların yerlerine isimler alarak, yeni sezona genç ve tecrübeli futbolculardan oluşan karma bir kadroya sezona başlamayı amaçlıyor.
ÖTE YANDAN 1922 Konyaspor’da, tatil 12 Temmuz’da sona erecek. Ligin sona ermesiyle birlikte uzun bir izine ayrılan yeşil-beyazlı futbolcular, programda değişiklik olmaması halinde 12 Temmuz Pazartesi günü Konya’da toplanacak. Alınan bilgiye göre Yavru Kartal’da hazırlıklar Kurban Bayramı’na kadar Tatlıcak Tesisleri’nde devam edecek ve bir haftalık idman programının ardından futbolculara bayram izni verilecek. Pilot takımda kısa izin sonrası hazırlıklar yeniden başlayacak. Temsilcimizde yurt içinde bir kamp yapılması planlanırken, kamp yerinin daha sonra açıklanacağı öğrenildi. *HÜSEYİN TURGUT
Sultanlar üçüncü oldu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.