Konya
°C
Yeni Meram
20.07.2022 12:36

Konya Valiliği, üzerine kezzap atılarak yaralanan Yusuf ile ilgili açıklama yaptı

Konya'da 20 lira vermediği için Suriyeli bir başka çocuk tarafından yüzüne kezzap atılan Yusuf İsmail Candan yaralandı. Konya Şehir Hastanesinde tedavisi yapılan küçük çocuğun annesinin sosyal medyaya yansıyan tehdit aldıkları yönündeki açıklamalarının ardından Konya Valiliği bir açıklama yaparak ailenin yanında olduklarını bildirdi.

A+
A-
20.07.2022 12:36
20.07.2022 13:40
0
2553
ABONE OL

Konya'da Suriyeli bir kişi tarafından parkta yüzüne kezzat atıldığı iddia edilen 9 yaşındaki Yusuf İsmail Candan'ın annesinin sosyal medyada yayılan görüntülerinin ardından Konya Valiliği açıklama yaptı. 

Yayınlanan görüntüde çocuğun annesi Suriye uyruklu Gazi El H. adlı çocuk tarafından 20 lira vermediği için oğlunun yüzüne kezzap attığını söylemişti. 

Suriyeli şahsın ailesininin şikayetlerini geri çekmeleri yönünde kezzap tehdidine uğradıklarını açıklayan Candan'ın ailesiyle ilgili Konya Valiliği açıklama yaptı.

Valilikten yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

Bazı basın – yayın organları ve sosyal medya hesaplarında paylaşılan İlimiz Meram İlçesinde, 05.06.2022 günü çocuklar arasında meydana gelen müessif olayda yaralanan yavrumuz Yusuf İsmail Candan’a Allah’tan şifa diliyoruz.

Şehir Hastanesi'nde ilk günden beri tedavisi devam eden yavrumuzun ileri tedavisi için gerekli tüm hususlar aile ile birlikte titizlikle takip edilmektedir.

Yavrumuzun hukuki ve sosyal hakları, ilgili birimlerimizce korunmakta ve takip edilmektedir. İhtiyaç duyulan her konuda devletimiz; yavrumuzun ve ailesinin yanındadır.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.