Konya
°C
Yeni Meram
18.02.2022 10:16

Antalya’nın yeni cazibe merkezi ‘Fly Port Resıdence’ tanıtıldı

 En iyi yatırım aracı nedir? diye sorulduğunda ilk sırada altın ve döviz gelir… Peki, en karlı yatırım aracı sadece ikisi mi? Tabi ki de hayır. Gayrimenkul yatırımı hiçbir dönemde hiçbir şekilde zarar ettirmedi. İşte bu sebepten vatandaşlar gerek ihtiyaç, gerekse yatırım aracı olarak konut alımına yöneldi. Haliyle bu durum gayrimenkul sektörünün yüzünü, yeni konut alanlarının inşasına çevirdi.

A+
A-
18.02.2022 10:16
18.02.2022 12:25
0
2757
ABONE OL

Bu kapsamda vatandaşların taleplerine kulak veren Akdeniz Birlik İnşaat, Antalya’da hayata geçirdiği 600 daireli yeni projesi olan ‘Fly Port Resıdence’ı düzenlediği lansman toplantısında tanıttı.

Akdeniz Birlik İnşaat ve Future Homes’un işbirliğinde hayata geçirilen 6 blok ve 600 daireden oluşan ‘Fly Port Resıdence’ Antalya’nın Aksu ilçesinde konut sahibi olmak isteyenler için büyük avantajlar sağlıyor. Şehrin yeni cazibe merkezi Altıntaş Mahallesinde kurulan Fly Port Resıdence, havaalanına 5 dakika, Lara Plajına 7 dakika uzaklıkta bulunuyor. Turizm bölgelerinin yanı başında yükselen konutlar şehrin gelişimine en açık ve yatırım potansiyeli en yüksek bölgesi konumunda.

Projeye dair basın mensuplarına bilgi veren Akdeniz Birlik İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Piran Birlik “Bölgede uzun yıllardır süren imar sorunları sonunda çözüme kavuşturuldu ve inşaat ruhsatları verilmeye başlandı. Bu kapsamda bizimle birlikte diğer inşaat firmaları da kapsamlı ve nitelikli konut projeleri ile bölgeye yatırım yapma kararı aldı. Bölgede projesini hayata geçiren ilk firma biziz. Fly Port Resıdence, havaalanına 5, Lara Plajına 7 ve AVM’lere 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. Bu yüzden yatırım yapmak ve konut sahibi olmak isteyenler için büyük avantajlar sağlıyor” dedi.

Görüntülü görüşme ile konut satışı


Uzun yıllar boyunca yerli ve yabancı birçok yatırımcıya lüks konut sektöründe danışmanlık hizmeti veren Konyalı genç iş adamı ve Future Homes Yönetim Kurulu Başkanı Ali Karan, “Türkiye’nin izlediği ekonomik dengelenme ve düşük faiz politikası konuta olan talebin artmasına neden oldu. Ev almak isteyenler piyasada satılık konut bulmakta zorluk çekiyor. Haliyle bu durum bizim gibi gayrimenkul sektörüyle uğraşan firmaları yeni konut alanlarının inşasına zorladı.

Bu kapsamda bizlerde Akdeniz Birlik İnşaatla birlikte 6 blok ve 600 daireden oluşan ‘Fly Port Resıdence’ Antalya’nın Aksu ilçesinde hayata geçirme kararı aldık. Özellikle yurt dışından birçok gurbetçimiz gayrimenkul sektöründe yatırım yapma kararı almış durumda. Bizlerde konut sahibi olmak isteyen yurtiçi ve yurt dışından birçok kişiyle gerek ziyaretlerde bulunarak gerekse video konferans yoluyla bağlantılar kurarak konut satışında ve fikir alışverişinde bulunabiliyoruz.” dedi.

“Rahatınız için her şey düşünüldü”


Şehrin yeni cazibe merkezine dair detayları Future Homes Yönetim Kurulu Üyesi Cem Çakıroğlu şöyle sıraladı:
Konut sahibi olmak isteyenlerin rahatı için sitemizde herşey düşünülmüş durumda. 6 bloktan oluşan konutların içerisinde dünyanın en iyi markalarının yer alacağı bir alışveriş merkezi olacak. Her biri 11 kattan oluşan 6 konut ve her katta 2+1 ve 1+1 çeşitli dairelerimiz bulunacak. Daireler 50 m2'den 90 m2'ye kadar birden fazla alanda mevcuttur.


Ayrıca yetişkinler ve çocuklar için yaz açık yüzme havuzları. Harika tasarımlarda yetişkinler ve çocuklar için kış kapalı havuzları, Sauna odaları, Türk hamamı, Kendine özgü buhar odaları, Kompleks içinde özel masaj odaları, Havuz etrafında özel oturma alanları, Karmaşık jakuzi, spor salonları ve en son spor ekipmanları ile fiziksel fitness, çeşitli oyunlar ve her yaş için çocuk oyun alanları, özel barbekü ve eğlence mekanları, kamelya, kablosuz internet, komplekste uygun mağazalar, elektrik jeneratörü, karmaşık arabalar için kapalı garaj, 24 saat koruma için komplekse adanmış güvenlik personeli ve 24 saat güvenlik kameraları yer alacak. Ayrıca komplekste bahçeler, çocuk oyuncakları, yetişkinler ve çocuklar için yüzme havuzları ve otopark bulunmaktadır”.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.