Konya
°C
Yeni Meram
02.08.2021 11:11

Mehmet Sumak: Sumak Group’u bir adım daha ileriye taşımak istiyoruz

Metal sektörünün öncü firmalarından olan Sumak Group tarafından Bayır Otel’de Team Buıldıng Day Eğitim Semineri düzenlendi.

A+
A-
02.08.2021 11:11
02.08.2021 11:15
0
2369
ABONE OL

 Eğitmen ve yazar Emir Hepoğlu moderatörlüğünde düzenlenen seminere Sumak Group Yönetim Kurulu Başkanı Tevfik Sumak, Yönetim Kurulu Üyeleri Mehmet, Abdullah Sumak ve çalışanlar katıldı.

Programda konuşmalarını gerçekleştiren Sumak Metal Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Sumak, sözlerine şu şekilde devam etti: “Bugün burada Sumak Group olarak Emir Hepoğlu ile beraber idari binadaki ekip arkadaşlarımıza birbirleriyle olan ilişkileri ile ve aynı zaman da aile ile ilgili destekleriyle nasıl çalışacağımıza dair bir konferans düzenledik. Konya gerçekten çok büyük bir potansiyel olduğu için böyle bir programı uygun gördük. Firmalar büyüyor ve 20 yıl geçiyor ama aile içerisinde en ufak bir fikir çatışması ayrılığa sebep oluyor ve bu firma tekrar baştan yeniden kuruluyor. Biz bunun önüne geçmek istiyoruz. Bunun önüne geçmek için de bu tür eğitimlerimiz devam edecek.” Sumak Metal Dış Ticaret Müdürü Fitnat Kalyoncu, “35. Yılımıza ait bir etkinlik yapmayı planladık. Özellikle çalışanlarımız arasında takım kurma, iletişim kurma ve daha nasıl iyiye gidebiliriz diye bir eğitim düzenledik. Hepimiz bu almış olduğumuz eğitimlerle Sumak Group’u bir adım daha ileriye taşımak istiyoruz” dedi. Hüseyin MENEKŞE

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.