KTO seçime gidiyor
Konya Ticaret Odası, yeni dönem için seçime gidiyor. Meslek Komiteleri ve meclis üyelerinin belirleneceği seçim hakkında konuşan, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, tüm üyeleri sandığa davet etti.
Haberin Özeti
- • Konya Ticaret Odası'nda (KTO) Meslek Komiteleri ve Meclis üyelerini belirlemek üzere yarın 09.30-17.00 saatleri arasında seçim yapılacak.
- • Seçim sonucunda, 70 Meslek Komitesi'nde 366 komite üyesi ve 148 meclis üyesi yeni dönemde görev alacak.
- • KTO Başkanı Selçuk Öztürk, tüm üyeleri sandığa davet ederek, Oda yönetiminde söz sahibi olmalarının önemini vurguladı.
Konya Ticaret Odası’nda (KTO) Meslek Komiteleri ve Meclis üyelerinin belirleneceği seçimler, yarın Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezi’nde, 09.30 - 17.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Seçim sonucunda 70 Meslek Komitesi’nde 366 Komite Üyesi ve 148 Meclis Üyesi yeni dönemde görev alacak. KTO Başkanı Selçuk Öztürk, üyelerin Oda yönetiminde söz sahibi olması gerektiğini vurguladı. Başkan Öztürk, konu hakkında yaptığı açıklamada, “Odamızın gerçek sahibi üyelerimizdir ve bütün çalışmalarımızda onların taleplerini esas alıyoruz. Meslek Komitelerimiz ve Meclisimiz, sektörlerimizin ihtiyaçlarının hizmetlerimize yansımasını sağlayan önemli temsil mekanizmalarımızdır. Her üyemizin katılımı, Odamızın kararlarına ve çalışmalarına güç verecektir. Üyelerimizi, Odamızın geleceğine birlikte yön vermek için oylarını kullanmaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.
ÜYELERİMİZ ODA YÖNETÖMİNDE SÖZ SAHİBİ OLMALI
Öztürk, Konya iş dünyasının üretim ve ticareti sürdürmesinin önemine dikkat çekerek, “Üyelerimiz, karşılaştıkları güçlüklere rağmen işlerini geliştirmek ve yeni pazarlara açılmak için büyük bir gayret gösterdi. Biz de onların sorunlarını ilgili mercilere taşıyarak çözüm aradık, işletmelerimizin gelişimini destekleyen çalışmalarımıza devam ettik. Konya iş dünyasının bu çalışma azmi, şehrimizin ve ülkemizin geleceğine duyduğumuz güveni güçlendiriyor. KTO Eğitim ve Sağlık Vakfımız, KTO Karatay Üniversitemiz, KTO Teknoloji ve Eğitim Kampüsümüz bünyesindeki merkezlerimiz, Hava Parkımız, Tahkim ve Arabuluculuk Merkezimiz ve Kalkınma Odaklı Stratejik Araştırmalar Merkezimiz (KOSAM) ile güçlü bir ekosistem kurduk. Üyelerimizin ihtiyaçlarına cevap veren bu bütünleşik yapıyı sürekli geliştiriyoruz. Üretimde verimliliği artırmaya, dış ticareti geliştirmeye ve nitelikli insan kaynağını yetiştirmeye yönelik çalışmalar yürütüyoruz. Konya’nın kendi teknolojisini geliştiren ve katma değeri yüksek üretimiyle dünya pazarlarında daha güçlü yer alan bir şehir olması için çalışmayı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.
SÜREKLİ İLETİŞİM VURGUSU
Başkan Öztürk, üyelerle sürekli iletişim kurmanın Odanın çalışmalarına yön verdiğini ifade eden Öztürk, “Üyelerimizin sorunlarını ve beklentilerini doğrudan dinlemeyi çalışmalarımızın esası olarak görüyoruz. Bu dönemde 70 Meslek Komitemizle düzenlediğimiz istişare toplantılarıyla üyelerimizin talep ve önerilerinin doğrudan ilgili kurumlara iletilmesine imkân sağladık. Meslek Komitelerimiz aracılığıyla kurduğumuz bu bağı, yeni dönemde daha da güçlendirerek üyelerimizin taleplerine cevap veren hizmetlerimizi geliştireceğiz. Üyelerimizin varlığı ve gücüyle yeni bir döneme adım atıyoruz. Bugüne kadar üyelerimizden aldığımız güçle çalıştık, bundan sonra da aynı sorumlulukla yolumuza devam edeceğiz. Üyelerimizin refahını artırmak ve Konya’mızın ekonomik gelişimine katkı sağlamak için hep birlikte daha fazla gayret göstereceğiz. Tüm üyelerimizi, sektörlerinin temsilcilerini seçmeye ve Odamızın geleceğinde söz sahibi olmaya davet ediyorum. Seçimlerimizin Odamız, şehrimiz ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.
