T.C.
KONYA
SULH HUKUK MAHKEMELERİ SATIŞ MEMURLUĞU'NDAN
(Terekenin Tasfiyesi)
Sayı : 2025/87 Tereke Satış 12/02/2026
Konu : Şerif Onar hk. Tasfiyenin başladığına ilişkin
İ L A N
Siirt ili, Kurtalan ilçesi, Tütün mah, 21 Cilt, 83 hane ve 40 sırada nüfusa kayıtlı Nimetullah ve Asriye oğlu, 22/08/1980 doğumlu, 344******750 -TC Kimlik numaralı 13/12/2024 tarihinde vefat eden müteveffa ŞERİF ONAR'ın mirası yasal mirasçılarının tümü tarafından Konya 1. Sulh Hukuk Mahkemesinin 2025/1354 esas ve 2025/1650 karar sayılı dosyasından reddedildiğinden TMK'nun 612 maddesi gereğince terekenin tasfiyesine karar verilmiş olup.
Kefalet sebebiyle alacaklıları da dahil olmak üzere alakadar olanların alacak ve borçlarını ilan tarihinden itibaren en geç BİR ay içinde varsa belgeleri ile birlikte Memurluğumuza müracaatları ile beyan ve kayıt ettirmeleri, aksi halde Türk Medeni Kanununun 634. maddesi gereğince alacaklarını bu süre içinde kaydettirmeyenlerin mirasçıları ne şahsen nede terekeye izafetle takip edemeyecekleri, rehin ve teminat hakkında bilgi vermeleri lüzumu TMK'nun 621. maddesi uyarınca ilan olunur.
#ilangovtr Basın No: ILN02400690
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.