Sporseverlerin ilgiyle beklediği 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu bu yıl da yerli ve yabancı çok sayıda sporseveri bir araya getirecek.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, bu yıl dördüncüsü yapılacak maratonun Türkiye’nin önemli spor organizasyonlarından birisi olmaya aday olduğunu söyledi.
Yurtiçinden ve yurt dışından çok sayıda sporseverin maratona gösterdiği ilginin her yıl artarak devam ettiğini kaydeden Başkan Altay, “Sağlıklı yaşamı teşvik etmek, spor kültürünü yaygınlaştırmak ve Konya’mızın tarihi ve kültürel zenginliklerini tanıtmak amacıyla bu organizasyonu düzenliyoruz. ‘Hareketin merkezinde ol’ sloganıyla katılımcıları buluşturan bu büyük organizasyona kayıt süreci devam ediyor. Tüm hemşehrilerimizi ve tüm sporseverleri 18 Mayıs’ta düzenleyeceğimiz bu büyük heyecana ortak olmaya davet ediyorum” diye konuştu.
3 KATEGORİDE YAPILACAK
Konya’nın tarihi ve kültürel zenginlikleri arasında gerçekleşecek 4. Uluslararası Konya Yarı Maratonu; 21 kilometre, 10 kilometre ve Halk Koşusu olmak üzere 3 ayrı kategoride düzenlenecek.
SOSYAL SORUMLULUK
Maratonda elde edilecek gelir Selçuklu Otizimli Bireyler Vakfı (SOBE), Meram Down Sendromlu Bireyler Yaşam Destek Merkezi (DOSD) ve Karatay Alzheimer Gündüz Yaşam Merkezi’ne aktarılacak.
Sporseverler, maratonla ilgili ayrıntılı bilgiye ve kayıt formuna “konyayarimaraton.com” adresinden ulaşabiliyor.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Plastik sektörüne katkı sağlayan meslek liseliler para da kazanıyor
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129070 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
122018 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110649 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108138 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104426 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68684 kez okundu