Bu sezon taraftarlarına büyük bir hayal kırıklığı yaşatan Galatasaray’da gelecek sezon takımın teknik direktörünün kim olacağı konusu netleşiyor.
yenisafak.com Spor Servisi’nin edindiği bilgiye göre sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek ve yönetimi, Medipol Başakşehir’de iki sezondur harika işler çıkaran Abdullah Avcı’yı takımın başına getirmek istiyor. Başakşehir Kulübü ile sözleşmesi devam eden başarılı çalıştırıcıya Galatasaray tarafından ilk teklifin yapıldığı öğrenildi.
Göksel Gümüşdağ izin verirse
Abdullah Avcı’nın Galatasaray’da çalışma fikrine sıcak baktığı ve sezon sonunda tekrar görüşmek istediği belirtilirken transfer için tek sıkıntının Başakşehir’le devam eden sözleşmesi olduğu aktarıldı. Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ’ın Abdullah Avcı’nın takımdan ayrılmasını istemediği ve bu anlaşmanın gerçekleşmesi için sarı kırmızılıların Başakşehir kulübüne tazminat ödemesi gerektiği ifade edildi.
Bursaspor 1 – 1 Konyaspor