Irak’ın başkenti Bağdat’ın yakınında stadyumda düzenlenen intihar saldırısında ölü sayısı 65’e yükseldi. IŞİD terör örgütünün korkunç saldırıda bu kez canlı bomba olarak bir erkek çocuk kullandığı ortaya çıktı. Korkunç saldırıda patlama anı stadyumdaki bir taraftar tarafından saniye saniye görüntülendi.
Maç oynandığı sırada stadyuma yapılan intihar saldırısında hayatını kaybedenlerin sayısı 65’e yükseldi. Korkunç saldırıda 80 kişi de yaralandı.
SALDIRI ANI KAMERADA
Bir izleyicinin cep telefonu ile maçı kaydettiği sırada korkunç patlama meydana geldi. Patlamanın hemen ardından kamera kayıttan çıkıyor.
CANLI BOMBA DAHA BİR ÇOCUK
DAEŞ terör örgütü tarafındna gerçekleşitirildiği belirtilen saldırıda örgüt bu kez canlı bomba olarak daha 15 -16 yaşlarında bir erkek çocuğu kullandığı ortaya çıktı. Söz konusu canlı bombanın kimliği IŞİD üyesi Saifullah al-Ansari olarak açıklandı.
KKTC Başbakanı hastaneye kaldırıldı
DÜNYA
Berlin’deki sabotajın arkasındaki Volkan Grubu, 2011’den bu yana kritik altyapıyı hedef alıyor
1
Afganistan’da kömür madeninde patlama: 7 ölü
60347 kez okundu
2
ABD Kongre üyeleri, Filistinli aktivist Mahdawi’nin serbest bırakılması talebiyle gösteri düzenledi
51544 kez okundu
3
Polonya’da halk, cumhurbaşkanı seçimi için yarın sandık başına gidiyor
47313 kez okundu
4
Kolombiya’da toprak kayması: 10 ölü
44452 kez okundu
5
İspanya hükümeti, HÜRJET’in satın alımını onayladı
30562 kez okundu
6
ABD’nin New York kentinde göçmenlere destek gösterisinde onlarca protestocu gözaltına alındı
25682 kez okundu