Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Başkan Kavuş, Bedesten’de bayram coşkusuna ortak oldu

Ramazan Bayramı öncesi Tarihi Bedesten Çarşısı’nda alışveriş yoğunluğu yaşanırken Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş Konyalıların bayram coşkusuna ortak oldu. Alışveriş için çarşıya gelen vatandaşlarla sohbet eden Başkan Kavuş, esnaflara ise ‘hayırlı işler’ diledi.

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Ramazan Bayramı öncesinde Tarihi Bedesten Çarşısı’nda esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Bayram alışverişinin yoğunlaştığı çarşıda vatandaşlara selam vererek bayramlarını tebrik eden Başkan Kavuş, esnaflara ise hayırlı işler temennisinde bulundu.

 

Başkan Kavuş yaptığı açıklamada, “Bayramlar, kardeşliğimizi güçlendiren, gönüllerimizi birleştiren müstesna zamanlardır. Esnafımızın emeği, şehrimizin bereketidir. Tüm hemşehrilerimizin Ramazan Bayramı’nı şimdiden tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

Ziyaretten memnuniyet duyduklarını dile getiren esnaflar ise Başkan Kavuş’a teşekkür ederek, bayram öncesi yapılan bu tür buluşmaların kendileri için moral ve motivasyon kaynağı olduğunu belirtti.

 

Bayram alışverişi dolayısıyla çarşıda yaşanan hareketlilik dikkat çekerken, ziyaret sıcak ve samimi görüntülere sahne oldu.

Kaynak: MERAM BELEDİYESİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Başkan Altay’dan son teravih sonrası çarşı ziyareti

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0