
İran Devrim Muhafızları Ordusu Sözcüsü Ali Muhammed Naini, devlet televizyonunda yaptığı açıklamada, ABD ve İsrail’in ortak saldırılarına karşı değerlendirmelerde bulundu. ABD Başkanı Donald Trump’ın, İran’ın askeri gücünün büyük ölçüde yok edildiği ve savaşın yakında biteceği yönündeki iddialarının doğru olmadığını söyleyen Naini, Trump’ın yalan ve aldatmayla İran’a karşı psikolojik baskı uygulamaya çalıştığını kaydetti.
İran’ın saldırılara karşı kararlılıkla direndiğini aktaran Naini, “İran, ABD ve İsrail’in saldırılarına karşı cesur ve güçlü iradeyle direniyor. Biz savaşı tüm gücümüzle sürdürüyoruz ve savaşın sonunu İran belirleyecek” ifadelerini kullandı.
Bölgedeki ABD askeri altyapısının hedef alındığını belirten Sözcü Naini, İran Silahlı Kuvvetleri’nin Hürmüz Boğazı’ndaki ABD donanmasını beklediğini de sözleri
Kaynak: AA

Trump: İran’la savaş kısa süreli olacak
1
Afganistan’da kömür madeninde patlama: 7 ölü
60597 kez okundu
2
ABD Kongre üyeleri, Filistinli aktivist Mahdawi’nin serbest bırakılması talebiyle gösteri düzenledi
51651 kez okundu
3
Polonya’da halk, cumhurbaşkanı seçimi için yarın sandık başına gidiyor
47560 kez okundu
4
Kolombiya’da toprak kayması: 10 ölü
44694 kez okundu
5
İspanya hükümeti, HÜRJET’in satın alımını onayladı
30821 kez okundu
6
ABD’nin New York kentinde göçmenlere destek gösterisinde onlarca protestocu gözaltına alındı
25954 kez okundu