
Kacır, ABD merkezli X şirketinin sosyal medya platformundan yaptığı paylaşımda, İstanbul Valisi Davut Gül ile birlikte İstanbul’daki OSB başkanlarıyla bir araya geldiğini bildirdi.
Toplantıda İstanbul Ticaret Odası ve İstanbul Sanayi Odası yöneticilerinin de yer aldığını belirten Kacır, şu ifadelere yer verdi:
“İftar sonrasında gerçekleştirdiğimiz toplantıda, şehrimizin rekabet gücünü artıracak, yüksek katma değerli üretimi teşvik edecek ve sanayimizin dönüşümünü hızlandıracak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Finanstan lojistiğe, savunma sanayisinden teknoloji girişimciliğine uzanan geniş ekosistemiyle İstanbul, Türkiye ekonomisinin lokomotifi. İstanbul’u küresel ölçekte lider bir AR-GE ve inovasyon merkezi haline getirmekte kararlıyız.”
Kaynak: AA

Milli helikopter GÖKBEY’in pilotları GÖKSİM’de yetişecek
1
Togg T10F Test Edilirken Görüntülendi! 600 km Menzille Gelecek!
49649 kez okundu
2
Gayrimenkul değerlemede yerli yapay zeka hamlesi
28853 kez okundu
3
Çinli doktorlar, 5 bin kilometre uzaktan ameliyat yaptılar
28093 kez okundu
4
“CES 2026″nın yıldızı robotlar oldu
27890 kez okundu
5
Endemik bitki çekirdekleri, nörodejeneratif hastalıklar ve uyku bozukluğu sorunu çözülecek
27653 kez okundu
6
Cilt yaralarına yapay zeka destekli çözüm
27261 kez okundu