Konya Şehit Aileleri Derneği’nde gerçekleştirilen hatim duası ve Hatim yemeği programına; Konya Vali Yardımcısı Fatmagül Dalmış, Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir, yönetim kurulu üyeleri, Konya protokol üyelerinin eşleri, daire müdürleri şehit aile ve yakınları katıldı.
Birlik, beraberlik ve sıcak bir ortamda başlayan organizasyonda, Saliha Akın şehit aileleriyle yakından ilgilendi. Yemek ikramının ardından aziz şehitlerimizin ruhu için Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu ve dualar edildi.
Yemekte, Konya’nın köklü geleneği olan “şivlilik” ikramıyla kandil sevinci paylaşıldı. Programın sonunda, dernek dostu sanatkar Cafer Kaya tarafından hazırlanan yağlı boya tablo, Dernek Başkanı Recep Pekdemir tarafından günün anısına Saliha Akın’a takdim edildi.
Hatim Duası ve Hatim yemeği programı günün anısına çektirilen fotoğraflar ile son buldu.
Kaynak: HABER MERKEZİ
KOSKİ’de veriyi merkeze alan ‘dijital pusula’ dönemi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
134612 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
130142 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
114720 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
113194 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
110056 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69081 kez okundu