Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Hayırsever Aynur Kasabalı tüm şehitler için hatim duası ve hatim yemeği verdi

Hayırsever, Eğitim Gönüllüsü ve Şehit Aile Derneğinin annesi Aynur Kasabalı şehit aileleri ile Hatim Duası ve yemeğinde bir araya getirerek Şehitleri dualarla andı.

Konya Şehit Aileleri Derneğini tarafında geleneksel olarak devam eden” Şehitler için Hatim Duası ve Yemeği “ programları aralıksız devam ediyor. Son olarak Konya’nın yakından tanıdığı hayırsever, eğitim gönüllüsü ve Şehit Aileleri Derneğinin annesi Aynur Kasabalı, tüm şehitler için okunan Hatim duası için DSİ Sosyal tesislerinde protokol üyelerini, Şehit Anne-babalarını bir araya getirerek  ilk önce hatim duası yapıldı ardından ise katılımcı şehit ailelerine hatim yemeği ikram etti.
Hayırsever Aynur Kasabalı yaptığı açıklamada, “Bu vatanı karşılıksız seven ve canlarını seve seve veren tüm şehitlerimizi sevgi, saygı, minnet ve şükranla anmak adına bu hatim duası ve hatim yemeğini Şehit Ailelerdi Derneği ile birlikte düzenledik. Şehitlerimizi anmak adına düzenlediğimiz bu programa katılımın çok olması sahsımı çok memnun etmiştir. Vatan kahramanlarımız şehitlerimizi dua, rahmet ve minnetle andık. Ruhları şad olsun. Mekânları cennet olsun” dedi.
Konya Şehit Aileleri Derneği Başkanı Recep Pekdemir de, “Hayırsever Aynur Kasabalı’ya şehitlerimiz için okutulan hatım duaları ve verilen hatim yemeği için kendisine ve katılımcı şehit ailelerini ve protokol üyelerine derneğim adına çok teşekkür ediyorum“ dedi.  Program günün anısına çektirilen aile fotoğrafıyla son buldu.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Konya’da bu kış kar daha az, sıcaklık daha yüksek bekleniyor!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0