Selçuk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Zeki Bayramoğlu’nun da katıldığı toplantıda konuşan Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Şahin, “Fakültemiz, eğitim ve öğretim faaliyetlerinde kalite güvencesini temel ilke edinerek ulusal standartlarla uyumlu, sürdürülebilir bir akademik yapı oluşturmayı hedeflemektedir. Bu kapsamda gerçekleştirilen FEDEK değerlendirme ziyaretleri, Fakültemizin kalite süreçlerini kapsamlı biçimde gözden geçirme ve geliştirme fırsatı sunmuştur” dedi.
Bu yıl Matematik ve Biyoteknoloji Bölümünün ara değerlendirmeye tabi tutulduğunu belirten Şahin, “Aktüerya Bilimleri Bölümü ise ilk kez değerlendirilmiştir. FEDEK değerlendirme ekibi tarafından yürütülen incelemeler üç bölümümüzde de başarıyla tamamlanmıştır. Resmî sonuçların ilanıyla birlikte Fakültemiz tüm bölümleriyle akredite edilmiş olacaktır. Bu durum, Fakültemizin eğitim öğretim kalitesinin bağımsız bir kurum tarafından doğrulandığını göstermesi açısından büyük önem taşımaktadır” diye konuştu.
Prof. Dr. Şahin, “Sürece özveriyle katkı sağlayan bölüm başkanlarımıza, öğretim üyelerimize, kalite komisyonlarımıza ve tüm paydaşlarımıza teşekkür eder; Fakültemizin akademik yetkinliğini ileriye taşıma yönündeki kararlı çalışmalarından dolayı şükranlarımızı sunarız” ifadelerini kullandı.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Selçuk’ta Afet Haberciliği konuşuldu
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
132083 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
127469 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
112251 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
110875 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
107800 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68902 kez okundu