İlçede vatandaşların ekmek ihtiyacını daha kaliteli, daha hijyenik ve daha uygun fiyatlarla karşılamayı hedefleyen proje, tamamlandığında modern üretim kapasitesiyle hizmet sunacak.

Belediye Başkanı Dr. Fırat Kızılkaya, tesisin ekonomik anlamda ilçe halkına katkı sağlayacağını belirterek, “Seçim sürecinde sözünü verdiğimiz hizmetleri yerine getirmenin gururunu taşıyoruz. Bu önemli yatırımla hem vatandaşlarımızın bütçesine destek olacağız hem de ilçemize modern bir üretim merkezi kazandırmış olacağız. Her şey halkımız için, her şey Cihanbeyli için” dedi.
Belediyenin tamamen kendi özkaynakları ile yürüttüğü Halk Ekmek ve Unlu Mamuller Tesisi’nin kısa sürede hizmete alınmasının hedeflendiği bildirildi.
Kaynak: HABER MERKEZİ
“Derviş Yügrük, büyük bir kültür işçisidir”
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
131327 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
126466 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111516 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
110181 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
106956 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68848 kez okundu