Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve eşi Emine Yıldırım ile Başkan Vekili Mehmet Alptekin’in ev sahipliğinde gerçekleşen buluşmada, Konyalı öğretmenlere Aksu hakkında bilgiler verildi. İlçenin doğal, tarihi ve turistik yerleriyle, ilçeye özgü lezzetler hakkında bilgiler aktarılan öğretmenler Aksu’nun meşhur köfte ve piyazını ilk defa deneyimleyerek bu lezzete hayran kaldıklarını dile getirdi.

Konuk öğretmenlerle yakından ilgilenen ve öğretmenlerin toplumdaki önemine dikkat çeken Emine Yıldırım, “Geleceğimizi şekillendiren öğretmenlerimiz; sabırları, fedakârlıkları ve topluma kattıkları değerlerle yarınlarımızı aydınlatan eğitim neferleridir. Konya’dan ilçemizi ziyaret eden değerli öğretmenimizle Öğretmenler Günü öncesinde bir araya gelerek, onlarla tanışma ve sohbet etme fırsatı bulduk. İlçemiz hakkında bilgiler verdiğimiz öğretmenlerimizin Öğretmenler Günü’nü kutlayarak görevlerinde başarılar diledik. Bu vesileyle; başta Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bizleri yetiştiren tüm öğretmenlerimizi saygıyla anıyor ve Öğretmenler Günü’nü canı gönülden kutluyorum” dedi.
Ziyaretin sonunda Konyalı öğretmenler, gösterilen ilgi ve misafirperverlik için Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım ve ekibine teşekkür ederek Emine Yıldırım’a Konya’yı temsil eden Mevlana biblosu hediye etti.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Konya’da kavgada kan aktı 1 ölü
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
136436 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
133255 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
116517 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
114927 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
112688 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69181 kez okundu