İkonıa Garden düğün merkezinde gerçekleşen ve kalabalık bir davetli topluluğunun yanı sıra önemli protokol isimlerinin bir araya geldiği düğünde genç çiftin nikâhını Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş kıydı.

Şeker ve Karaca ailelerinin akraba olduğu düğünde nikah şahitliğini ise 58., 59. ve 60. Hükümetlerde Devlet Bakanlığı yapan Kürşat Tüzmen, Konya Valisi İbrahim Akın, Ankara Emniyet Müdürü Engin Dinç, Konya Emniyet Müdürü Maksut Yüksek, Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ile protokol üyeleri yaptı.

Şeker ve Karaca aileleri misafirlerini kapıda tek tek karşılayarak tebrikleri kabul ederken misafirlere geleneksel Konya düğün yemeği ikram edildi. Genç çiftin tüm sevenleri bu özel gününde onları yalnız bırakmazken genç çiftin mutluluğu sevenlerini de mutlu etti.

Öte yandan düğünden bir gece önce yapılan tirit ikramında ise Spor ve iş dünyası bir araya gelerek Akşeker Yönetim kurulunun genç başkanı Muhammet Şeker ve Yusuf Şeker’i yalnız bırakmadılar. Tirit ikram programına da Konya’nın yanı sıra, şehir dışından ve yurt dışından davetliler katıldı.

Bizde Yeni Meram yayın grubu olarak, Şeker ve Karaca ailelerini tebrik eder, Yusuf ve Neriman çiftine bir ömür mutluluk dileriz.
Kaynak: ÜMMÜGÜLSÜM DÜNDAR
Karatay’dan öğrencilere ara tatil hediyesi
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129525 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
122500 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110784 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108559 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104520 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68710 kez okundu