Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konyalı akademisyenlerden yeni kitap

Konya’da yemek ve mutfak kültürü denince akla gelen isimlerden Necmettin Erbakan Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Yılmaz İçin ve Dr. Öğr. Üyesi Selman Bayrakçı’nın kaleme aldığı Temel Mutfak Bilimleri kitabının 2. baskısı, Detay Yayınevi tarafından yayımlandı.

Yazarlar yeni baskıda, mutfak alanına yeni adım atanlar için temel düzeydeki bilgileri güncelleyerek eseri daha kapsamlı hale getirdiklerini belirtti. Kitap, gastronomi öğrencileri, şef adayları ve mutfak kültürüne ilgi duyan herkes için başvuru kaynağı olacağa benziyor.

Kaynak: Evren ATCI

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Seydişehir Ahmet Yesevi’de asfalt maratonu

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0