Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Beyşehir’de Cumhuriyet coşkusu

Cumhuriyet’in 102. yılı Beyşehir’de büyük bir coşku ve gururla kutlandı

Yeşilkent Meydanı’nda gerçekleştirilen kutlama programına Beyşehir Kaymakamı Mehmet Kemal Akpınar, Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Beyşehir Cumhuriyet Başsavcısı Necati Karaca, Beyşehir Baro Temsilcisi Avukat Oktay Metli, Beyşehir İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Serdar Arlı, Beyşehir İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Salih Baysal, AK Parti Beyşehir İlçe Başkanı Karaman Şanal, CHP Beyşehir İlçe Başkanı Sefa Akar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyük bir coşku ve gururla kutluyoruz

Programda konuşan Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır, Cumhuriyet’in anlam ve önemine vurgu yaparak, “Cumhuriyetimizin 102. yılı kutlu olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde, milletimizin büyük bir inanç ve kararlılıkla kurduğu Cumhuriyetimizin 102. yılını büyük bir gurur, coşku ve minnetle kutluyoruz. Cumhuriyet; bağımsızlığımızın, eşitliğimizin, özgürlüğümüzün ve çağdaş yarınlara olan yürüyüşümüzün en güçlü teminatıdır.
Bugün Beyşehir’de, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet, minnet ve saygıyla anarken; onların bizlere emanet ettiği bu kutlu mirasa sahip çıkmanın onurunu yaşıyoruz. Yaşasın Cumhuriyet!” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Evren ATCI

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

AK Parti Seydişehir’den tepki

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0